1) Message boards : Webpage and Application Code Discussion : Subscribing to a thread doesn't seem to work (Message 5421)
Posted 5 Jun 2015 by Profile Tuna Ertemalp
Yes!
2) Message boards : Webpage and Application Code Discussion : Subscribing to a thread doesn't seem to work (Message 5298)
Posted 26 May 2015 by Profile Tuna Ertemalp
Thanks for looking into this so promptly! :-)

And, yeah, I did NOT get any emails notifying me of the two replies you had on this thread so far... :-)

Tuna
3) Message boards : Webpage and Application Code Discussion : Subscribing to a thread doesn't seem to work (Message 5291)
Posted 26 May 2015 by Profile Tuna Ertemalp
Last night I created a post here (http://csgrid.org/csg/forum_thread.php?id=2060&postid=5290) and Subscribe'd to it, plus my Community Preferences are set to "How should we notify you of new private messages, friend requests, posts in subscribed threads, and other events?"="Immediately, by email", yet I did not receive any emails in my Inbox for either of the two responses Travis sent on that thread. Nope, they did not end up in my Spam folder, either; I checked. :)

While churning for ~45 projects, subscribing to my posts is the only way I can keep track of any responses, since it is impossible to even remember what posts I have floating around out there, let alone checking to see if they have any responses.

Tuna
4) Message boards : Webpage and Application Code Discussion : Badge exporting issue? (Message 5290)
Posted 26 May 2015 by Profile Tuna Ertemalp
Thank you!

Tuna

PS: Also, it turns out, Bok on Free-DC calculates the badges instead of relying on the badges.xml! That is why he showed my badge while noone else could...
5) Message boards : Webpage and Application Code Discussion : Badge exporting issue? (Message 5285)
Posted 26 May 2015 by Profile Tuna Ertemalp
Even though my account on CSG (http://csgrid.org/csg/show_user.php?userid=89530) shows as a badge for me, neither the new http://csgrid.org/csg/download/badges.xml nor the old http://volunteer.cs.und.edu/csg/download/badges.xml show any badges for my CPID 2f998e84d53b4ef813b308bf9fbb3ec8:

<user> <id>89530</id> <cpid>2f998e84d53b4ef813b308bf9fbb3ec8</cpid> <bossa_credit>0</bossa_credit> </user>

But, somehow, my badge signature at Free-DC (http://stats.free-dc.org/badgesbanner.php?cpid=2f998e84d53b4ef813b308bf9fbb3ec8) is showing it. So, I am assuming that it was exported at some point in time, got imported by Free-DC, but the exporting got broken before http://signature.statseb.fr/index.py?cpid=2f998e84d53b4ef813b308bf9fbb3ec8 got around to importing it. Maybe possibly during this last week's URL switchover, something got broken with the SubsetSum@Home badge exporting??

Thanks
Tuna