1) Message boards : Webpage and Application Code Discussion : Most of the functional links on the website can't be clicked. Is the administrator playing hide and seek with users? (Message 7482)
Posted 28 Apr 2018 by Peppernrino
Are you sure you aren't blocking functionality with NoScript or something?
2) Message boards : News : [wildlife] app version 0.32 (Message 7303)
Posted 12 Sep 2017 by Peppernrino
uh... are we done? running out of work units today on my main rig.
3) Message boards : News : [wildlife] new app: EXACT MNIST BATCH (Message 7206)
Posted 15 Jul 2017 by Peppernrino
i went into the BIOS and disabled some dummy settings that i think crunchers should generally know, but aren't talked about in enough places. So here goes:

turn off c1e
turn off c6 state
turn off turbo
turn off cool n quiet
turn off apm

and there was another timing thing that i turned off, i'll figure it out after a restart and post here.

anyway, i've got everything back to full blast 100% and have had NO errors since.
4) Message boards : Cafe : BOINC Telegram group! (Message 7101)
Posted 31 May 2017 by Peppernrino
We have created a non-team-partisan BOINC Telegram group!

https://t.me/BOINC_Telegram

Everyone from any team is welcome to join and further BOINC development, or just to chat!

Peppernrino
5) Message boards : News : [wildlife] new app: EXACT MNIST BATCH (Message 7079)
Posted 26 May 2017 by Peppernrino
update: i installed even newer GPU drivers and while doing the settings, i ended up finding out that my monitor was dummy switched to shut off every 15 minutes... i'm thinking that Amicable Numbers wasn't able to start the GPU in such a high kernel mode while sleeping... but still only occured in tandem with CSG tasks. so weird. i will post this to their forums shortly as well.

i also increased the RAM and page/swap file availability to 95%, and turned BOINC to "Run always" instead of "Run based on preferences", even though my preferences are set to 100%.

the RAM usage is also reduced quite a bit on the Norm 0.30 tasks. i am now running 8 work units happily. feels very stable and smooth. :D
6) Message boards : News : [wildlife] new app: EXACT MNIST BATCH (Message 7018)
Posted 2 May 2017 by Peppernrino
no worries. i understand the g-check. :P

it seems to occur randomly-ish after about 10 minutes. might even just be when in tandem with amicable numbers, as they are pretty heavy on the gpu. like a mixture of both, maybe?
7) Message boards : News : [wildlife] new app: EXACT MNIST BATCH (Message 7012)
Posted 2 May 2017 by Peppernrino
indeed, that was my first thought as well. i thought it was amicable numbers, so i reinstalled gpu driver and turned down the kernel mode, but the problem persisted. it's been good since i turned off csg. i could try to turn it on again if you like... full disclosure: i've heard of google before. :P
8) Message boards : News : [wildlife] new app: EXACT MNIST BATCH (Message 7009)
Posted 2 May 2017 by Peppernrino
sorry. for the record:

Windows 8.1 Pro WMC x64
AMD FX-8350 no overclock
16GB RAM @ 1866
9) Message boards : News : [wildlife] new app: EXACT MNIST BATCH (Message 7008)
Posted 2 May 2017 by Peppernrino
when i began citizen science grid, i was getting bsod's until i reduced amount of work units to 4 at a time. figured it was just RAM-heavy.

i started getting bsod's yesterday... i narrowed it down to citizen science grid. i think it might be the new work units. the error was: KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED
10) Message boards : News : [wildlife] status update (Message 6915)
Posted 17 Apr 2017 by Peppernrino
my credits have also had a substantial and exponential decrease.

http://csgrid.org/csg/workunit.php?wuid=997508
#49966

https://s30.postimg.org/c3h4pt0jl/csg_boincstats.png
for the record, i have kept the same settings throughout, and running 99.9% of the time. :)

hope i could help!