Advanced search

Message boards : News : [dna] new run working 'snail_hg19_1000fa_1motifs_3'

Author Message
Travis Desell
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project scientist
Send message
Joined: 16 Jan 12
Posts: 1813
Combined Credit: 23,514,257
DNA@Home: 293,563
SubsetSum@Home: 349,212
Wildlife@Home: 22,871,482
Wildlife@Home Watched: 212,926s
Wildlife@Home Events: 51
Climate Tweets: 21
Images Observed: 774

              
Message 4880 - Posted: 12 Dec 2014, 21:32:50 UTC
Last modified: 12 Dec 2014, 21:33:15 UTC

I'm successfully downloading and running these, so they should all be working now. I apologize for all the errors.

If you have any other work units with 'motifs' in the name (that aren't these) feel free to cancel them.

I'm going to be starting up two other runs:

snail_hg19_100fa_1motifs_3
snail_hg19_10fa_1motifs_3

So these should work as well. These will not need to be canceled either. Do let me know if you're having any problems with these, but AFAIK they're running fine on my end.

Ananas
Send message
Joined: 12 Aug 14
Posts: 27
Combined Credit: 1,727,216
DNA@Home: 959,874
SubsetSum@Home: 767,342
Wildlife@Home: 0
Wildlife@Home Watched: 73,544s
Wildlife@Home Events: 10
Climate Tweets: 0
Images Observed: 0

        
Message 4884 - Posted: 13 Dec 2014, 0:18:09 UTC - in response to Message 4880.

I pulled one ahead for a test by pausing some older ones :

gibbs_snail_hg19_1000fa_1motifs_3_372_0_0 ran without causing trouble, so this series looks more promising (Win XP x64 on Xeon)
The runtime matched the estimated time, result output has been created :

gibbs_snail_hg19_1000fa_1motifs_3_372_0_0_0 19.484 bytes gibbs_snail_hg19_1000fa_1motifs_3_372_0_0_1 4.104.036 bytes Outcome : Success Validate state : Valid
_____

You don't have to do the first test online, It is much easier (and less risky) to test at least one of each new series in standalone mode, so you can see strange output or other weird behaviour.

BOINC project apps usually allow this. Standalone mode is set, when no "init_data.xml" file is present in the working directory.

[VENETO] boboviz
Send message
Joined: 10 Aug 14
Posts: 99
Combined Credit: 387,515
DNA@Home: 184,990
SubsetSum@Home: 1,636
Wildlife@Home: 200,890
Wildlife@Home Watched: 0s
Wildlife@Home Events: 0
Climate Tweets: 0
Images Observed: 0

    
Message 4885 - Posted: 13 Dec 2014, 8:06:21 UTC - in response to Message 4880.

Now seems to be ok
Only 25 seconds, very very short :-)


Post to thread

Message boards : News : [dna] new run working 'snail_hg19_1000fa_1motifs_3'